IMG_20160402_101405560Så er det tid til årets gruppeweekend og Gruppemøde. Her vil vi samle forskellige informationer der kan være nyttige i forbindelse med turen.

Gruppeweekenden

Fra fredag d. 31 marts til 2. april er vi afsted med samtlige enheder, dvs. alle unger fra bæver og op til troppen er afsted. Denne weekend er fantastisk til at få mødt de andre spejdere og lære dem at kende.

Temaet for i år er Wild, Wild West, men hvad det præcis indebærer vil vi ikke afsløre, før vi står på weekenden.

Praktisk informationer om sted, pris og tilmelding kan læses i sedlen omkring Gruppeweekend 2017, der desuden er uddelt på møderne i uge 10.

Gruppemøde

OBS: PGA. AF FEJL I SEDLEN, ER DEN NU LAGT OP I OPDATERET UDGAVE!

Søndag d. 2 april afholdes det ordinære gruppemøde i forbindelse med gruppeweekenden. Gruppemødet kan sammenlignes med en generalforsamling. Det er altså her vi skal se på hvordan gruppens status er, samt hvor vi bevæger os hen.

At gruppemødet og gruppeweekenden falder sammen, giver jer, forældre, en unik mulighed for at få prøvet lidt af det friluftsliv, jeres unger oplever til de ugentlige møder.

Afholdelsen for gruppemødet, er den hytte hvor vi er på gruppeweekend, og i kan læse mere om mødet i sedlen omkring Gruppemøde 2017 der også er uddelt på møderne i uge 10.

Fælles praktiske informationer:

Sted: Skjesbjergvej 40A, Vellev, 8860 Ulstrup

Tid: 31. marts til 2. april – vi mødes d. 31. marts kl. 18.30 i vores egen spejderhytte.

Pris: 250 kr. uanset enhed.

Tilmelding: Flexbillet.dk/skjoldhojgruppe. Invitation til tilmelding er desuden sendt ud via mail.

Pakkeliste:

Bæver og Ulve: Pakkeliste Bæver og Ulve

Junior og Trop: Pakkeliste Junior og Trop

Skulle man sidde med et spørgsmål, så kontakt gruppelederen