ulv_printUlveflokken består i øjeblikket af 20-25 glade og aktive børn i alderen 8-10 år. Vi mødes hver mandag og laver en masse ”rigtige” spejder-aktiviteter – helst i det fri.

Nogle af de aktiviteter du kan støde på som ulveunge er f.eks.: lære om naturen i naturen. Binde knob der er holdbare at man kan bygge klatrestativer. Lære om kort og kompas så du altid kan finde vej, selvom din mobil er løbet tør for strøm. Du kan få et knivbevis så du kan snitte din egen pind til når der skal bages snobrød eller ristes skumfiduser. Og bålet skal heller ikke glemmes. Som ulv lærer du også at bygge et bål og lave flammer der kan være højere end dig selv.

Vores aktiviteter foregår i den indiske jungle som i Junglebogen, så du kan møde Mowgli, Akela, Baloo, Baghera og alle de andre fra jungelen.Men pas på tigeren Shere Kahn lurer måske imellem træerne.

Men vi tager også på ture hvor vi overnatter enten i hytte eller i telt, alt efter hvordan vejret arter sig. På vores ture kan vi bruge ekstra meget tid på at lave alle de aktiviteter som vi synes er aller sjovest.

Har du lyst til at blive ulveunge, er du meget velkommen til at komme til et ulvemøde.  Du behøver ikke at tilmelde dig i forvejen – du kan bare møde op og se om det er noget for dig. Har du spørgsmål, kan du ringe Asger.

Mødetid: Mandage, fra kl. 18:30 til 20:00
Normale møde sted: Spejderhuset, Holmstrupgårdvej 36, 8220 Brabrand
Kontakt person: Asger Holbæk Jensen